Advies voor als jij ook een IJsbad wilt kopen voor in je tuin

Ben jij een fan van Wim Hof? Of ben je gewoon overtuigd geraakt van de gezondheidsvoordelen van koudetherapie? En wil je een ijsbad kopen, zodat je altijd wanneer je wilt een bad kunt nemen zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres. In deze blog geven we je vijf tips waarmee je een ijsbad kunt kopen voor in je eigen tuin. Zo kun je straks heerlijk ontspannen en genieten van de voordelen van de kou.

Kijk naar de grootte van het ijsbad

Het is belangrijk om goed te kijken naar de grootte van het ijsbad. Deze moet groot genoeg zijn om er comfortabel in te kunnen zitten of liggen. Meet daarom van tevoren de ruimte op waar je het bad wilt plaatsen en hou hier rekening mee bij de aanschaf.

Let op het materiaal

Het materiaal waarvan het ijsbad gemaakt is, is ook belangrijk. Het is aan te raden om te kiezen voor een bad van roestvrij staal, omdat dit niet alleen duurzaam is, maar ook erg makkelijk schoon te maken. Bovendien blijft het water in een roestvrijstalen bad langer koud dan in een bad van plastic.

Vergeet de accessoires niet

Bij het kopen van een ijsbad is het handig om ook meteen de accessoires aan te schaffen die je nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een thermometer om de temperatuur van het water te meten en een deksel om het bad af te sluiten en het water langer koud te houden.

Kijk naar het design

Een ijsbad hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook een mooie toevoeging zijn aan je tuin. Kijk daarom ook naar het design van het bad en kies een model dat bij jouw smaak en tuin past.

Hou rekening met een professionele installatie

Als je niet zo handig bent, kan het overwegen waard zijn om een professionele installatie te laten doen. Zo weet je zeker dat het ijsbad veilig en goed in je tuin geplaatst wordt en kun je zonder zorgen van het bad genieten.

Samenvattend

Wim Hof heeft ons geleerd dat kou ontspanning en gezondheid kan brengen. Met een ijsbad in je eigen tuin kun je dan ook optimaal genieten van deze voordelen. Door te letten op de grootte, het materiaal, de accessoires en het design van het ijsbad en eventueel een professionele installateur in te schakelen, kun je straks heerlijk genieten van je eigen ijsbad. Bovendien kies je met een ijsbad voor een gezonde en ontspannende manier om tot rust te komen en je gezondheid te boosten.

 

Bron: tactivrecovery.com/nl/home/