Ben jij toe aan een sportieve zomer waarin jij lekker fysiek bezig bent? Misschien heb je al wel een wandel- of fietsvakantie gepland. Wie weet wil jij lekker thuis blijven en ben jij van plan om conditie op te bouwen, of gewoon in het algemeen beter in je vel te zitten. Er zijn genoeg spellen die jij thuis kunt doen waardoor je actief en sportief bezig bent. Denk bijvoorbeeld eens aan Pingpongtafel, ook wel bekend als tafeltennis.

Blijf actief bezig

Heb jij ruimte in de tuin, garage of onder een afkapping bijvoorbeeld? Dan is een pingpongtafel heel geschikt om conditie om te bouwen. Ook ben je mentaal bezig omdat je strategisch moet denken en inplannen wanneer jouw tegenstander gaat slaan. Je hoeft niet ver van huis te zoeken naar leuke activiteiten, dit kan al bij jouw in huis of in de tuin. Houdt spelletjesavonden met je vrienden en daag ze uit om actief mee te doen.

Je kunt zelfs met het gezin of met je vrienden competities houden door de zomer heen, aan het eind van de zomer kunnen jullie een kampioen uitroepen. Hierdoor blijven jullie gemotiveerd om bezig te blijven. Door een speeltafel aan te schaffen, heb je altijd wat te doen ook tijdens de zomer.

Verschillende speeltafels

Er zijn allerlei verschillende pingpongtafels beschikbaar vandaag de dag. Zo kun je kiezen voor een tafel die je binnen kunt zetten, of een tafel die geschikt is voor buiten. Deze tafels zet je buiten neer en kun je in weer en wind laten staan, de tafels blijven mooi en praktisch.

Je kunt ook kiezen voor een multi-tafel, het frame van de tafel is gemaakt om meerdere spellen op te spelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen: pingpong, shuffleboard, poolen, air hockey, schaken, bowlen, blackjack, backgammon, tafelvoetbal, biljarten. Of kies ervoor om de tafel leeg te laten en een spelbord van een bordspel erop te zetten. De tafel heeft een perfecte hoogte die kan worden afgesteld waardoor iedereen altijd goed bij de tafel kan, zowel zittend als staand.